~ShErA~
Abang..Hepi Besday..

~Hadiah yg tak seberapa.. ikhlas dari ibu-PSP3006~
Salam...
ekceli mcm dah basi citer ni..
tp takpa..nak jgk citer..hehe

so..besday present utk my hubby dah pun kasi
sronoknyer dia bukan main
yelah..dpt benda yg dia idam2kan
aku pun sbnrnya..lama jgk pikir..
nak kasi apa utk besday dia..
then..terpikir la PSP ni..
sbgai isteri mesti la kita tau apa yg suami kita minat kan
aku mmg sure dia mesti suka punya..
sbb dulu2 penah dia sebut2 nak beli..
tp dah berbulan2..aku tgk dia tak beli2 jgk..
setelah ditimbang..dihitung harganya..
apalah salah aku hadiahkan utk dia
sbg tanda kasih aku..
lgpun..utk besday aku dia tak berkira pun..
so..give n take..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...