~ShErA~

Cuti sekolah kali ni kami tak rancang percutian ke mana2 destinasi memandangkan byk kenduri kendara melibatkan rumah sedara mara..budget pun nak kena cut sbb aku ada projek nak naik taraf laman lagi..cuma minggu depan en.suami akan ke Krabi Island dengan kawan2 sekolahnya..tak dapat la nak join..lagipun dengan anak kecil ni..susah la sikit..jadi untuk menghiburkan hati anak2..kami ronda2 Penang saja..wlupun dekat...tak pernah sampai pun tempat2 yang tak kurang menariknya kat Penang ni..asyik dok nampak yang jauh saja..ok..jom ikut kami melayan anak-anak dalam Toy Museum..enjoyyy..
En.suami terpaksa tangkap si Faris..asyik lari ja tak mau bergambar..last2 begitulah jadinya gambar kami yang memang ribut.uhuhu..
hishhh..kat sini depa dok teruja..sebab katanya patung tu tak malu..nampak b****t..
Anaqee memang banyak tanya..mmg kaki kartun.
Ibu pun tumpang sekaki..
My heroes..gagah perkasa..yg kat belakang tu la..haha
Bergambar dalam keterpaksaan..
Sapa yang excited sebenarnya ni??
Macam-macam ada...
eiii..comelnya..
layan jelahhh..

Ok..banyak lagi sebenarnya...memang enjoy sebab kami anak beranak memang layan segala macam kartun..ada masa untuk anak2 menonton kartun walaupun kat astro tu kartun 24 jam dok ada..dan biasanya kami akan tonton sekeluarga..tak kiralah kartun apa pun..bila bawak anak2 tengok secara real..memang depa teruja sangat2..
6 Responses
  1. pernah juga pegi sana... budak2 seronok sampai xmau balik...^^


  2. ~ShErA~ Says:

    memang seronok..yg tak tahan..budak2 ni asyik berlari hilang di celah2 display cabinet tu..


  3. Aina Says:

    best nyer jalan2...comel anaqee pakai skirt!


  4. ~ShErA~ Says:

    kak aina mai la penang..singgah rmh saya..makan laksa kedah..


  5. man Says:

    byk hero kanak2...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...