~ShErA~
Salam...
lama rasanya aku tak hapdet blog ni..

kesian dia..dah berabuk2..hehe


erm..aku ni sejak 2 menjak ni..mcm2 hobi dok ada

ni tgh giler dok baca novel pulak..

tak padan dgn anak kecik dok ngacau..

susah jgk nak perabih sekali harung..

dulu masa blajar..mmg suka baca novel ni

pastu..dah terkubur..

ni aku start baca pulak lpas balik meeting dari shah alam hr tu

al kisahnyer...dok sebilik ngan sorang akak dr sabah

mmg dia tgh giler bc novel..so..dia pelawa aku

erm..boring2..layan la jgk..dia bg aku novel 'Mengukir Bahagia"

makaiii..sodih sungguh..mcm tak bleh nak berenti..

sampai masuk meeting pun..dok teringat nak habiskan novel tu

ish..dah terjebak ni..


then..dia cdgkan aku bc novel 'Andai Itu Takdirnya'

blk dr shah alam..apa lagi..ajak la en.hubby g cr kat popular

ciss..habis la pulak..last2..

en. hubby sempat tangkap lagenda budak setan, katerina dan lagenda berakhir

katanya..ni novel yg dia minat masa zaman2 skolah dulu..

tp dulu2 lagenda budak setan ni ada 1, 2 dan 3


last week..aku terjah ke popular jusco perda..

hah..dapat jugak akhirnya..

erm..sedih jgk kisahnya..tp tak tau nape

etitik pun tak kuar air mata aku..

akak tu kata..klu stkt 'mengukir bahagia' tu aku bleh nangis sob..sob..

'andai itu takdirnya' mungkin aku meraung..

ntah la..tak begitu menyentuh hati aku..

mgkn juga suasana ketika membaca..

atau cara kita menghayati crita tu


apa2 pun..mmg best citer ni..layannn..
Labels: edit post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...