~ShErA~
Lokasi jom jalan-jalan kali ni..
~BUKIT MERAH LAKE TOWN ~
best jgk bukit merah ni...
memang sesuai bawak anak2 time cuti
bayaran pun tak la mahal..tempat pun luas
puas jgk la kami anak beranak mandi manda
sebelum ni kami pernah pi sunway carnival kat SP
erm..macam tak berbaloi..kecik jer tempatnya
taktau la kot tak siap sepenuhnya lagi masa tu..
jommm...layannnn..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pepehal..posing dulu..faris tu kecut dah tu..
Anaqee takut2 lagi..
Tengokkk...seronok tak hengat..aksi apa pun tak tau
ayah dia ni..pehal la dok control2 hensem ni..
tahu ler..nak suruh ibu jaga anak2 ler ni

yolah..yolah..pegi la berkubang..
ibu tengok2kan anak2..


Hah..anaqee sampai bukak baju..kesiannyer..sejuk yer
yang si faris ni..eiiii..tak larat nak control..sesuka hati dia jer
Amaran:bahaya yer..kena sentiasa tgk anak2 ni..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Oklah....best jalan2 kali ni..enjoyy!!
lepas ni nak try g Lost World of Tambun plak..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...