~ShErA~
Salam...dah lama tak hapdet blog ni..

la ni jadi malas jer..

mcm tak dak mood nak nulis2

~~~~~~~~~~~~~~~~~

Cepatnya masa berlalu kan..

pejam celik pejam celik...uishh

dah seminggu berlalu cuti skolah..

tinggal lagi seminggu..

Minggu lepas balik kg somi..dok la 3 hari 2 malam..


suasana di pagi hari..

lepas subuh sure dah tak bleh sambung tido..

so..kluar siar2 kat luaq..ambik gambaq..


tenang sangat..sejuk jer pagi2 ni..

kalau nak tau..kat ujung bendang tu ada laut..

dipisahkan dengan anak sungai..

aku baru brapa kali p kat tepi laut tu..


pohon nyiur..ditiup angin...best suasana kat kg ni..

tp tu laa..sehari dua bleh la..byk2 ari..aku jadi boring..

mmg tak dak apa kat sini..lagipun..panas sgt..

ye laa..dgn bendang..dgn laut..woooo..tak tahan..

my FIL suka sgt bercucuk tanam..

kalau tgk bendi yg dia tanam..makaiii..

punya la segar..besar..nyum..nyum..

buat gulai kepala ikan..boh bendi baru petik dari pokok..

selain bendi ni..ada terung..cili..

pokok2 bunga takyah crita la..

menantu dia ni la yg dok angkut balik..

haha..standby nak masuk rumah baru..

aku tak tau bunga ni nama apa..

tp suka sgt tgk masa dia tgh kembang..kul 10 pagi

alalala...cantik sgt..warna warni..

yg ni pun aku dah pau wak balik..

tp aku tanam dalam pasu kecik2 ikut warna...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

oklah..ini je crita aku setakat ni..

ntah bila pula nak hapdet ni

tgk la bila ada benda2 menarik

dahhhh...
Labels: edit post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...