~ShErA~
cuti skolah akan bermula tak brapa hari lagi..
horayyy..wahh..cikgu yg sronok lebih
mcm2 planning dok ada..
nak jalan2 mana ek kali ni..
tapi tu la..laki aku kata tak mau p mana2
kena simpan duit coz tak brapa lama lg dah nak masuk rumah baru
huwaaa...takkan nak lepak kat rumah jer
ish..nampaknya..mcm mendung je harapan ni..
takpa lah..kenang-kenang cuti yg lepaih udah laa...
huhu...
~~~~~~~~~~~~~~~~
oklah..ni cuti skolah bulan 12 tahun lepas..
dapat duit bonus..aku dah niat nak bawak mak ngan ayah jalan2
so..bawaklah depa p langkawi..3 hari 2 malam
puas jugak la pusing2..n soping2...
cuma yg tak tahannyer..ramai sungguh orang..

-Dataran Helang-
aku ni slalu kena kursus kat langkawi..tapi ni la 1st time mai kat dataran ni..

-mak , aiman (anak menakan) & ayah-
kat underwater world

puncak cable car...best la kat atas ni..
-ayah & anaqee-

kat underwater world...anaqee syok dok tgk ikan..

-my hubby & anaqee-

Dataran Helang..ceh..perasan sungguh mamat nih..

my luvly family...
keluarga aku...cantik view kat sini..suka!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...