~ShErA~
Lepas siap beg uncang tu..aku try plak apply RE kat tote bag. beg ni pun buat sendiri jer..g beli kain langsir..tebal skit.


saja pilih english stlye...so..projek aku bermula dengan buat spider web roses


design sesuka suki hati aku..tp tu la..skali tgk..nak sama plak dgn design beg uncang tu..


ish..tak berkembang sungguh idea..projek aku ni biasa la..2/3 hari stop..pastu sambung balik..




yang ni dah sambung buat kudup2 bunga..actually aku tak lukis dulu design..main taram jer..tu la silapnyer..last2 design mcm tak balance..takpa..baru belajar..



cadangnyer nak letak zip kat beg ni..pastu kemalasan sesangatnyer..last2..ni jelah hasilnya..bleh la buat beg isi telekung.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...