~ShErA~
Pagi td..ada waktu free..


aku pulun buat beg uncang


mmg dah set..blk nanti aku nak wat RE..


so..ptgnyer sempat la jgk pegang ribbon.




dan la buat 2/3 kuntum bunga.. pastu..anak2 mula la ngacau..hish..kena la ngadap 2 org budak ni..geram sungguh..tak siap jgk beg uncang aku ni ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ lps maghrib..curi jap masa..aku mmg tak pueh hati selagi tak siap..sempat la sambung skit lagi.. tambah daun skit..teknik jahit ribbon jer.then susun naik ke atas.ala..keja tangan org baru blajar. actually..aku nak cecepat habiskan projek beg uncang ni..sbbnya aku dah ada new project..tote bag..ish..haru sungguh..dah jadi gian pulak buat benda ni. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~





ni kira final touch la..malas dah nak pikir nak buat design macamner lagi..kepala pun tgh biol..tak dak idea dah..so stkt ni jer projek beg uncang aku..done! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...